Sportloketwestbrabant
‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws rondom aangepast sporten!’

Uniek op de Fiets

Geplaatst op 09-05-2017

Op zondag 18 juni zal de ZLM toer in Oss plaatsvinden. Rondom deze wedstrijd organiseert Stichting Sport Expertise Centrum diverse tours variërend van 5 tot 60 km. Er kan o.a. worden meegedaan op een tandem, handbike, stadsfiets en wielrenfiets (voor alle afstanden), of op een driewieler of duofiets voor de 5 of 20 km toertocht. Ook is er een leuke theatervoorstelling en zijn er de hele dag workshops en clinics in het thema van 'wieler- en fietssporten'. Tot slot is er een Meet & Greet met een bekende (ex)profwielrenner.

Het programma is geschikt voor mensen met een lichamelijke, visuele, auditieve, psychische, gedragsmatige, chronische of verstandelijke beperking van 6-86 jaar.

Elk onderdeel is gericht op een andere leeftijdsgroep, dus kijk vooral wat u het leukste lijkt. Bij uw aanmelding kunt u aangeven of u een (aangepaste) fiets wenst te huren, of u vervoer nodig heeft van en naar het evenement én of u extra begeleiding wenst. Er rijden bussen uit diverse regio’s van Brabant en er is begeleiding op station Oss vanuit onze organisatie om u op te vangen als u met de trein komt.

Meer informatie

kijk hier voor meer informatie

Alle nieuwsberichten