Sportloketwestbrabant
‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws rondom aangepast sporten!’

Tweede IX-sport event

Sport- en beweegmiddag voor mensen met een fysieke beperking

Geplaatst op 28-09-2015

Op zondag 18 oktober 2015 kun jij vanaf 13.00 tot 16.00 uur het IX- sport evenement bezoeken. IX sport organiseert op lokaal niveau aangepast sportaanbod voor mensen met een fysieke beperking. Lokale verengingen bieden interactieve clinics aan waaronder basketbal, hockey, tafeltennis, badminton en double dutch. Inschrijving is niet verplicht en toegang is gratis.

IX-sport houdt zich bezig om mensen met een fysieke beperking (in de breedste zin van het woord) zo dicht mogelijk in de buurt, kennis te laten maken met sportieve activiteiten. Op 29 maart 2015 vond de kick-off van IX-sport plaats. Vanwege het enorme succes organiseren we op zondag 18 oktober 2015 het tweede IX-sport evenement in Sporthal Parkzicht (Parklaan 1, Raamdonksveer).

Programma

Tijdens deze middag worden de interactieve clinics in twee rondes georganiseerd waarbij je kunt kennismaken met verschillende sporten zoals: badminton, basketbal, tafeltennis, hockey en het tennisspel Double Dutch. Daarnaast kun jij er ook terecht om al jouw vragen over sport te stellen! De presentatie is in handen van de lokale DJ Dingeman Knaap. Er zal op die middag een live verbinding zijn met het sportprogramma van de SLOG. 

Wil jij gezellig meedoen met de sportieve activiteiten? Kom dan in sportieve kleding naar Sporthal Parkzicht (Parklaan 1, Raamdonksveer)!
Inschrijving is niet verplicht en de toegang is gratis !

Meer informatie

Hennie van kuijk
06 10906903

Alle nieuwsberichten