Sportloketwestbrabant
‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws rondom aangepast sporten!’

Sporttalent van het jaar!

Nomineer nu nog jouw sporttalent

Geplaatst op 09-08-2016

Fonds gehandicaptensport is weer begonnen met de zoektocht naar het Sporttalent van het jaar! Ze zijn daarom op zoek naar een breedtesporter met een talent in de meest brede zin van het woord: sporters met een verhaal die het verdienen om in het zonnetje gezet te worden. Wie verdient volgens jouw de titel 'sporttalent van het jaar'?

Ben of ken jij een sporter die persoonlijke records heeft weten te verbreken? Iemand die een grote persoonlijke of sportieve ontwikkeling heeft doorgemaakt en die een voorbeeld is voor andere sporters? Vertel het verhaal op www.sporttalentvanhetjaar.nl en nomineer die sporter voor Sporttalent van het jaar!

Iedereen kan meedoen: ongeacht handicap, leeftijd en niveau van sporten (beginnend of meer ervaren). 

Ook kan jij iedere dag opnieuw jouw stem uitbrengen op jouw favoriete sporter.

Winnaar vorig jaar

Vorig jaar ging Yanu van Leeuwen (10 jaar) er met de titel en de bijbehorende prijzen vandoor.
“Meedoen aan deze verkiezing is super! Ik mag mee zwemmen met het Paralympische Zwemteam. En een professionele zwemanalyse en coaching van Bondscoach Mark Faber helpen mij om mijn zwemprestaties verder te verbeteren”, aldus een enthousiaste Yanu.

Nomineren

Wie wordt de sporter van het jaar 2016? De eerste kandidaten zijn al genomineerd. Het belooft ook nu weer een spannende verkiezing te worden. Ga snel naar www.sporttalentvanhetjaar.nl, nomineer jouw favoriet en wie weet wordt hij/zij sporter van het jaar 2016. En vergeet natuurlijk niet (iedere dag) te stemmen op het sporttalent...

Alle nieuwsberichten