Sportloketwestbrabant
‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws rondom aangepast sporten!’

Special Heroes op de ski's

In de sneeuw met 25 graden

Geplaatst op 21-06-2018

Afgelopen zaterdag stond er voor de Special Heroes een spannende activiteit op het programma: skiën bij Skidôme Rucphen! Terwijl buiten de zon scheen, trokken de skiërs hun winterjassen aan en bonden ze de ski’s onder.

Nadat instructeurs Hein en Sven uitleg hadden gegeven over de ski’s, kon er geoefend worden op de kleine piste. Eerst ging iedereen met behulp van een bezem en instructeur naar beneden, maar later ook helemaal alleen! Remmen, glijden, sturen en draaien; het werd allemaal geoefend. Aan het eind mocht iedereen zelfs van de hoge piste af! En natuurlijk werd er ook nog even gesleed.

Vervolg: zitskiën

Op 8 september duiken we weer de sneeuw in. Dit keer met zitskiërs! Onder professionele begeleiding kunnen ook mensen die rolstoel gebonden zijn, kennis maken met deze toffe wintersport. De activiteit zit al vol, aanmelden is helaas niet meer mogelijk.

Meer informatie

Wil je ook een keer skiën, of vaker een les volgen? Dat kan. Op www.skidome.nl kun je meer informatie vinden. Heb je andere (sport) vragen? Mail dan gerust de sportcoach:  .

Alle nieuwsberichten