Sportloketwestbrabant
‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws rondom aangepast sporten!’

Schrijf je in voor Special Fit

Vind samen met professionals jouw passende sport!

Geplaatst op 16-01-2018

In februari start er weer een nieuwe groep van Special Fit. Dit is een programma van Sportloket West-Brabant in samenwerking met Breda Actief en Breda West Paramedisch Centrum. Deelnemers worden een half jaar lang begeleid door professionals om uiteindelijk een passende sport te vinden. Denk jij niet of onvoldoende aan de activiteiten van de reguliere sportvereniging deel te kunnen nemen? Meld je dan aan!

 

Special Fit duurt een half jaar. Tijdens deze maanden sporten de deelnemers twee keer per week onder begeleiding van een ervaren fysiotherapeute. De begeleiding wordt, indien mogelijk, gedurende het half jaar steeds verder afgebouwd. Daarnaast is er een diëtiste beschikbaar voor voorlichting, vragen en begeleiding. In de laatste maanden gaat een coach van Sportloket West-Brabant, naar aanleiding van de afgelopen maanden, met iedere deelnemer individueel op zoek naar een passende sport.

Mooie kans

Heb je nog niet een passende sport gevonden? Dit kan zijn door een verstandelijke, lichamelijke of chronische beperking, maar ook doordat je last hebt van overgewicht of het gewoon te spannend vindt om te gaan bewegen. Special Fit is er niet alleen voor het vinden van jouw passende sport. Het is een mooie kans voor de deelnemers om aan de conditie te werken, af te vallen, sociale contacten te leggen. Oftewel, lekker in je vel te zitten.

Aanmelden maar!

Van februari tot en met juli gaan de professionals met je aan de slag. Interesse? Meld je aan door te mailen naar   , coach bij Breda Actief, of bel naar 076 – 52 33 555. De coaches geven ook graag informatie over Special Fit bij woongroepen! Ben jij een woongroep en heb je interesse? Neem dan contact op via de voorgaande contactgegevens.

 

Alle nieuwsberichten