Sportloketwestbrabant
‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws rondom aangepast sporten!’

NOC*NSF zoekt sporttalenten

Schrijf je in voor de voorrondes van de Paralympische Spelen 2020

Geplaatst op 31-08-2016

De Paralympische Spelen, het op één na grootste sportevenement ter wereld, staat voor de deur. In Rio de Janeiro komen ruim vierduizend sporters uit 176 verschillende landen in actie. Maar het houdt niet op na Rio. In 2020 zijn de Paralympische Spelen in Tokyo en daarom is het NOC*NSF op zoek naar nieuw talent!

Op zondag 6 november vindt in Amsterdam de achtste Paralympische Talentdag plaats. Klik hier voor meer informatie over de Paralympische Talentdag. Tijdens deze dag beoordelen de bondscoaches van verschillende zomersporten of de ingeschreven sporters mee kunnen naar de Paralympische Spelen. NOC*NSF en de sportbonden bieden de beste sporters de mogelijkheid om gelijk in het programma van het Nederlandse team opgenomen te worden. Met ieders beperking wordt goed rekening mee gehouden, dus ook de trainingsschema's worden hier goed op aangepast. Het maakt niet uit wat voor beperking je hebt. 

Paralympische Sportwijzer

Om plezier te hebben en succesvol te zijn in een Paralympische sport is het belangrijk dat je een sport doet die het beste past bij jouw mogelijkheden en je interesses. NOC*NSF heeft een sportwijzer ontwikkeld waarmee je eenvoudig kunt uitzoeken welke Paralympische sporten bij jou passen. Klik hier voor de Paralympische Sportwijzer

Aanmelden

Ben jij degene die NOC*NSF zoekt? En wil jij graag Nederland vertegenwoordigen tijdens de Paralympische Spelen in 2020? Klik hier en meld je aan voor de Paralympische Talentherkenningsavond of Talentdag! 

Ken jij een groot sporttalent die het super tof zou vinden om deel te nemen? Stuur ze dan een leuk berichtje door middel van een van de onderstaande kaarten en laat ze weten dat zij zich in kunnen schrijven!

 

 

Meer informatie

Voor meer informatie, neem een kijkje op de website van de Paralympische Spelen zelf. Klik hier.

Alle nieuwsberichten