Sportloketwestbrabant
‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws rondom aangepast sporten!’

Kun je een steuntje in de rug gebruiken? Vraag dan het stimuleringsbudget aan!

Geplaatst op 15-03-2017

Er is een mogelijkheid om gezamenlijk via het programma Grenzeloos actief het sport- en beweegaanbod voor mensen met een beperking, op 430 locaties in Nederland te vernieuwen, uit te breiden en te versterken. Het stimuleringsbudget is een bijdrage voor ondersteuning en activiteiten van sport- en beweegaanbieders binnen een regio met als doel het uitbreiden en versterken van het sport- en beweegaanbod.

Voor wie?

Alle partijen met sport- en beweegaanbod passend voor mensen met een beperking komen voor het stimuleringsaanbod in aanmerking. Dus ook:

  • aanbieders van sport- en beweegactiviteiten zonder competitie-element;
  • aanbieders van sport- en beweegactiviteiten buiten de georganiseerde sport;
  • sportbonden die niet zijn aangesloten bij NOC*NSF.

Aanvragen sportstimuleringsbudget

Sport- en beweegaanbieders kunnen de voorwaarden voor de aanvraag en het aanvraagformulierdownloaden via www.grenzeloos-actief.nl. Het stimuleringsbudget dat beschikbaar is voor het uitbreiden en versterken van sport- en beweegaanbod wordt uitgekeerd via NOC*NSF en bedraagt maximaal € 950 (inclusief btw) per sport- en beweegaanbieder. Let op: bij de aanvraag is altijd instemming van de contactpersonen van sportbonden en/of van Sportloket West-Brabant nodig.

Vragen of meer informatie?

Een voorbeeld van een sportaanbieder die sport en bewegen voor mensen met een beperking duurzaam en kwalitatief aanbiedt in Breda is Atletiekvereniging Sprint Breda.
Met vragen kun je terecht bij Janine van Gurp via 076 - 52 33 555 of j.van.gurp@breda-actief.nl

Alle nieuwsberichten