Sportloketwestbrabant
‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws rondom aangepast sporten!’

"Ik heb van mijn hobby mijn beroep gemaakt."

Rian Hermans over haar samenwerking met Sportloket West-Brabant

Geplaatst op 14-06-2016

"Mag ik me even voorstellen? Ik ben Rian Hermans en ik ben sinds 2000 actief in Oosterhout als consulent/coach sport en beweging voor senioren en mensen met een beperking."

Rian heeft vanaf 1983 het voorrecht gehad om van haar hobby haar beroep te maken. Lesgeven, coachen, begeleiden en coördineren van beweegprojecten zijn zo haar dagelijkse werkactiviteiten. "Laten ervaren en beleven van plezier in sport en beweging betekent ook: zien groeien van mensen in hun beleving en prestatie. Dat is elke keer weer een cadeautje."

In de gemeente Oosterhout is veel aandacht voor sport en beweging. Het is een vast onderdeel in de benadering van een gezonde leefstijl voor alle mensen uit Oosterhout, met en zonder een beperking. Een vernieuwend aanbod is Cognitieve Fitness. Hierbij staat de combinatie van bewegen en het activeren van het brein centraal. Oosterhout in Beweging past daarom goed binnen Sportloket West-Brabant. "Samen met mijn collega’s van Oosterhout in Beweging blijf ik actief in beweging!"

Alle nieuwsberichten