Sportloketwestbrabant
‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws rondom aangepast sporten!’

“Ik had niet gedacht dat ik dat zou durven”

Rolstoeltraining 2.0 van start

Geplaatst op 04-07-2017

Afgelopen zaterdag 1 juli zijn we gestart met de eerste ochtend van de rolstoeltraining 2.0! Het was even wennen en kennismaken, maar na een welkomstpraatje van trainer Toine Klerks was het ijs al snel gebroken en gingen ze aan de slag.

Hindernissen

Diverse opgebouwde hindernissen in de gymzaal moesten worden genomen, veilig vallen kwam voorbij en ‘de wheelie’ werd geoefend en met resultaat Terechte trots was van de gezichten af te lezen nadat grenzen waren verlegd en persoonlijke doelen bereikt. Na een afsluitend ontspannend potje rolstoelbasketbal gingen we met een voldaan gevoel aan de koffie.

Geslaagd

Er werd teruggekeken op een geslaagde ochtend, maar ook persoonlijke verhalen uitgewisseld. Hieruit kwam de grote drive van iedereen naar voren om nog beter te leren omgaan met die rolstoel. Het blijkt door de verhalen maar weer hoe knap het is dat iedereen staat waar hij staat en doet wat hij doet.

En verder...

Met vertrouwen en heel veel zin gaan ze onderweg naar de volgende trainingsochtenden waar we met elkaar drempels, hobbels en roltrappen in de binnenstad van Breda te lijf gaan.

Alle nieuwsberichten