Sportloketwestbrabant
‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws rondom aangepast sporten!’

Iedereen kan genieten van volleybal

Zitvolleybal gestart bij volleybalvereniging De Burgst

Geplaatst op 19-01-2016

Tijdens de Rolstoeltrainingen (19 september tot en met 17 oktober) hebben twaalf enthousiaste deelnemers gewerkt aan vertrouwd raken in en met de rolstoel. Daarnaast maakten ze kennis met verschillende rolstoelsporten, waaronder zitvolleybal. Bij een aantal deelnemers was zitvolleybal zo goed bevallen dat er een enthousiast groep gestart is bij volleybalvereniging De Burgst!

Momenteel trainen vier enthousiaste volleyballers bij de vereniging. Een keer per twee weken op maandag trainen ze met veel plezier van 20.30 tot 22.30 uur. Wanneer de groep groter wordt, zijn ze van plan om elke week te gaan trainen.

Het is super dat de Rolstoeltrainingen van het Sportloket, de doorslag hebben gegeven om zitvolleybal te organiseren. Bij volleybalvereniging De Burgst kan nu iedereen die geblesseerd is geraakt aan heup, knie of enkel toch volleyballen!” Vertelt Janine van Gurp, aangepast sporten.

Meedoen

Ben je benieuwd of zitvolley iets voor jou is? Wil jij een keer meedoen? Dat kan! Iedereen is welkom. Voor zowel ervaren als beginnende volleyballers. Je kunt twee keer gratis meetrainen bij De Burgst, Ganzerik 1 Breda. Laat wel even weten dat je komt door een mail te sturen naar  of bel 06-23638318.

Alle nieuwsberichten