Sportloketwestbrabant
‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws rondom aangepast sporten!’

I climbed a mountain!

10 t/m 13 september kun jij meedoen aan een avontuurlijke tocht in Noorwegen!

Geplaatst op 01-07-2015

Heb jij een lichamelijke beperking? Dan kun jij meedoen met een uitdagende, fysieke tocht. Dit geheel onder begeleiding van een groep professionals en vrijwilligers met ervaring in bergsport, coaching en begeleiding van mentale processen. Er zijn nog plaatsen beschikbaar...

Een aantal ondernemers hebben de handen ineen geslagen om het onmogelijke te realiseren...

Onder deskundige begeleiding gaan zes mensen met een lichamelijke beperking een van de mooiste bergen in Noorwegen beklimmen! Dit vindt plaats van 10 tot en met 13 september. Wij zoeken nog een aantal mensen:

Deelnemers

Ook jij kunt nog meedoen! Er zijn nog een aantal plekken beschikbaar voor dit avontuur. Tot nu toe doen er al een aantal rolstoelers mee, dus de voorkeur gaat uit naar anders lichamelijk of chronisch invaliden. De reis, alles inclusief, kost 250 euro!

Arts of fysiotherapeut

Ben jij een arts of een fysiotherapeut? En lijkt het je wel wat om een groep enthousiaste mensen met een lichamelijke beperking te begeleiden tijdens dit avontuur? Geef je dan snel op! Deze vierdaagse reis kost je 400 euro.

Sponsoren

Vind jij dit, net als ons, een geweldig initiatief? En wil jij mensen met een lichamelijke beperking deze kans gunnen? Draag dan je steentje bij door deze reis te sponsoren. In totaal is een bedrag van 2500 euro nodig. 

Aanmelden en meer informatie

Wil jij mee gaan als deelnemer of als begeleider? Of wil jij een steentje bijdragen? Neem dan contact op met Sierd Nutma door te bellen naar +31 6 83601576

Alle nieuwsberichten