Sportloketwestbrabant
‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws rondom aangepast sporten!’

Gratis rolstoeltrainingen voor jong en oud

Meld je nu aan!

Geplaatst op 22-06-2016

In oktober gaan de gratis rolstoeltrainingen weer van start. Zit jij in een rolstoel? Weet je niet hoe je er optimaal gebruik van kunt maken? Dan is dit iets voor jou! Meld je aan, vol = vol.

In oktober start het Sportloket West-Brabant met een gratis rolstoeltraining. Samen wordt er geoefend om je één te kunnen voelen met je rolstoel, zodat je er optimaal gebruikt van kunt maken. Ook maak je kennis met allerlei verschillende rolstoelsporten. Je kunt je vanaf nu aanmelden door te mailen naar !

Vorig jaar was een groot succes. "Ik ben erg blij dat ik mezelf had ingeschreven voor de rolstoelvaardigheidstraining. Dit heeft voor mij letterlijk en figuurlijk veel in gang gezet. Het was een hele prettige ervaring! Zeker om dit met elkaar te kunnen doen. De trainingen waren ook nog eens heel gezellig.’’ Aldus een deelneemster.

De trainingen vinden plaats van 11.00 - 12.30 uur in Sporthal Arkendonk (Zwanendonk 42, 4907 ZJ Oosterhout). Op de volgende vijf zaterdag in oktober 2016 worden de trainingen gehouden:

> 1 oktober

> 8 oktober

> 15 oktober

> 22 oktober

> 29 oktober

 

Voor meer informatie en aanmelden mail naar  of bel naar 076-5233555.

Alle nieuwsberichten