Sportloketwestbrabant
‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws rondom aangepast sporten!’

Gratis proefles ‘Wandelfit’

Aanmelden door grote belangstelling niet meer mogelijk

Geplaatst op 24-03-2016

Breda Actief organiseert vanuit Sportloket West-Brabant: ‘Wandelfit’. Na een succesvolle editie vorig jaar, gaat er op 26 april een nieuwe groep van start. ‘Wandelfit’ vindt plaats in de buitenlucht en is voor iedereen met een chronische aandoening. Op dinsdag 26 april vindt er een gratis kennismakingsles plaats. Door de grote belangstelling is het niet meer mogelijk om aan te melden, de groep zit helemaal vol.

Soepel

Tijdens ‘Wandelfit’ worden wandelingen in het Mastbos afgewisseld met oefeningen om alle spieren soepel te houden. Ook maken deelnemers kennis met Nordic Walking. Ervaren trainster Marion de Wolf zorgt voor de deskundige begeleiding.

Gezondheidsverbetering


Sport en beweging leidt tot gezondheidsverbetering bij chronische aandoeningen. Daarom is ‘Wandelfit’ uitermate geschikt voor mensen met diabetes, obesitas en hart- en vaatziekten. Maar ook bij longaandoeningen, het herstel na kanker, depressiviteit, reumatische- of spierklachten en andere chronische aandoeningen kan het helpend zijn.

Kennismakingsles


Dinsdag 26 april van 13.30 tot 14.30 uur, start de activiteit met een gratis kennismakingsles bij restaurant de Boschwachter (Huisdreef 4) in Breda. Hierna kost een kwartaal €22,50. Door de grote belangstelling is het niet meer mogelijk om aan te melden, de groep zit helemaal vol. Wil je gaan bewegen, maar weet je niet waar en hoe? Kijk dan bij Waar kan ik bewegen? Of mail naar .

Alle nieuwsberichten