Sportloketwestbrabant
‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws rondom aangepast sporten!’

G-padel in Ulvenhout

Start van nieuwe lessenreeks voor jongeren met een beperking

Geplaatst op 20-01-2016

Padel, een opkomende racketsport, waarbij tennis en squash worden gecombineerd. Vanaf 17 februari start de eerste G-padel groep voor jongeren tussen de 12 en 25 jaar bij UTV Ulvenhout. Meld je snel aan. De eerste twee trainingen zijn zelfs gratis!

In samenwerking met Breda Actief organiseert UTV Ulvenhout een lessenreeks padel voor 12 tot en met 25-jarige jongeren met een beperking. Deze G-padellessen starten op woensdag 17 februari om 15.00 uur bij UTV, Jeugdland 4 in Ulvenhout. Elke week wordt er een uur getraind om deze tak van sport onder de knie te krijgen. De eerste 2 lessen zijn helemaal gratis! Daarna kost het €25 per maand.

Special Heroes

De afgelopen periode maakten leerlingen van het Breda College al kennis met padel via Special Heroes van Breda Actief. Deze racketsport is een kruising tussen tennis en squash, waarbij wordt gespeeld op een kleiner tennisveld. Om dit veld staan glazen wanden, waar je bij het overspelen ook gebruik van mag maken.

Voor veertien enthousiaste leerlingen was het na de introductielessen nog niet voorbij! Zij volgden vier extra trainingen op de padelbanen bij UTV Ulvenhout. Onder leiding van trainer Henri leerden zij hier nóg beter overspelen, opslaan en werden er wedstrijdjes gespeeld.

Ben jij tussen de 12 en 25 jaar? Heb je een beperking? Zoek je een leuke, nieuwe, uitdagende sport? Meld je dan nu per mail aan voor de padeltrainingen via: . Bellen kan ook: 076-523 3555.

Alle nieuwsberichten