Sportloketwestbrabant
‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws rondom aangepast sporten!’

De locatie is bekend!

Vijf gratis rolstoeltrainingen in Etten-Leur

Geplaatst op 27-08-2015

Een maand geleden startte de inschrijvingsperiode voor de vijf gratis rolstoeltrainingen. Om zoveel mogelijk rekening te houden met jullie is er gekeken naar de gemeenten waar zoveel mogelijk deelnemers vandaan komen. Hieruit is tot nu toe gebleken dat de meeste mensen uit Etten-leur komen. Vandaar dat de vijf gratis rolstoeltrainingen plaatsvinden in gymzaal De Gong, te Etten-leur. Ook jij kunt nog steeds meedoen! Wees er wel snel bij, want vol=vol!

Als je in een rolstoel komt te zitten, is dat vaak erg wennen. Veel mensen voelen zich niet helemaal zeker in de rolstoel. Om deze reden organiseert Sportloket West-Brabant vijf gratis rolstoeltrainingen. 

Rolstoeltrainingen

Vanaf zaterdag 19 september wordt er vijf zaterdagen lang geoefend met als doel meer vertrouwd te raken in en met de rolstoel. Daarnaast wordt er kennisgemaakt met steeds een andere rolstoelsport; van balsport tot rolstoeldans en van duelsport tot rolstoelbadminton. De rolstoeltrainingen vinden plaats in gymzaal De Gong in Etten-Leur, Hobodreef 10, van 10.30 tot 12.00 uur, op:

  • 19 september
  • 26 september
  • 3 oktober
  • 10 oktober
  • 17 oktober

Aanmelden

Vijf zaterdagen lang van 10.30 tot 12.00 uur gaan we samen aan de slag tijdens deze leuke, leerzame rolstoeltrainingen. Kom je ook? Meld je dan snel aan door te mailen naar  of door te bellen naar 076-523 35 55.

Alle nieuwsberichten